Woonboxx

Woonboxx.nl

Woonbeleving menu
Woonbeleving
Aanmelden
Nieuwsbrief van Kok Wooncenter

Voor handige tips en informatie over alles wat met wonen te maken heeft neemt u nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief !

Aan- of afmelden

Kok Wooncenter
De menselijke maat in wonen

Door met de klant intensieve en persoonlijke gesprekken te voeren krijgt Stan van den Wildenberg een goed beeld van hoe een klant wil  wonen en werken. 
Een origineel en doordacht concept wat bewegingsvrijheid biedt voor ieders persoonlijke menselijke maat, is daarvan het resultaat.

Door het toepassen van unieke vormen en het aanbrengen van afgestemde kleuren en licht gaat een mens zich op het gemak voelen.  Thuis voelen.  Dat is de kunst van een interieurarchitect.  Een kunst die Stan van den Wildenberg als geen ander verstaat.

De menselijke maat in werken

Eenvoudig, imponerend, degelijk, dynamisch, toonaangevend, vooruitstrevend ...
.. Een eerste indruk kun je maar een keer maken.

Nog voor u met uw klant of gast gesproken heeft is die eerste indruk al gemaakt. In de ontvangstruimte.
De ruimte waar mensen werken zegt iets over die mensen en over hoe er gewerkt wordt. Sterker nog: door het bewust toepassen van vormgeving, kleuren en verlichting kan de omgeving bijdragen tot een betere en langere concentratie van mensen.  Dat heeft z'n weerslag op de productiviteit en kwaliteit van het werk. De presentatie van producten en diensten in een zorgvuldig afgestemde ruimte kan tot omzetverhoging leiden.

Een investering in het interieur van uw werkomgeving is een investering in uw zakelijke succes.

 

Aan de slag:

Wildenberg interieur >> architectuur realiseert projecten in drie fasen.

  • Het schetsontwerp is de eerste fase waarin Wildenberg de wensen van de
    opdrachtgever omzet in een concept.
  • Tijdens de tweede fase ontstaat het definitief ontwerp door het ontwerp tot in detail uit te werken. Na de aanvraag van de begrotingen wordt een keuze gemaakt welke partijen het project uit mogen uitvoeren.
  • Binnen de derde fase wordt er gecontroleerd of het ontwerp volgens concept wordt gerealiseerd.
Biografie

Stan van den Wildenberg is geboren in 1970.  In 1998 studeerde  hij af aan de hoge school voor de kunsten te Utrecht en in dat jaar is hij ook van start gegaan met Wildenberg interieur >> architectuur.

Als geen ander weet hij de behoefte aan ruimte te vertalen naar een subtiele vormgeving die aanvoelt als een maatkostuum.

Goed toegepaste interieurarchitectuur zorgt ervoor dat ruimten in een woning of gebouw functies krijgen en geordend worden en dat we ons er op ons gemak voelen.  De filosofie 'Een goede interieurarchitect is deels verantwoordelijk voor het welzijn van de mens' is verankerd in zijn werk.

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid is erg belangrijk voor de teamleden bij Wildenberg interieur >> architectuur.  Door kritisch te luisteren naar hun opdrachtgevers door middel van interviews proberen zij zich te verplaatsen in de opdrachtgever en krijgen zij een helder beeld van hoe men wil wonen of werken.  Zo kunnen zij heel specifiek precies op maat een bijdrage leveren aan de verbetering van de leef - of werkomgeving van de opdrachtgever.

 

Publicaties

De Cosmopolitain besteedde in het nummer van augustus 1998 aandacht aan het project "Body Plaza ". Deze luxe lingeriewinkel was gevestigd in een monumentaal pand aan de Krommestraat 56 in Amersfoort. Inmiddels is de lingeriezaak verhuisd.

De Amersfoortse Courant publiceerde op 29 augustus 2000 een artikel over de Onze Lieve Vrouwentoren van Amersfoort en plannen van Stan om rondom de toren ballonnen te laten zweven, zodat je hem van ver al ziet.

Wonen in Midden Nederland interviewde Stan over interieur architectuur en plaatste het artikel in deze krant in maart 2000.

De Amersfoortse Courant publiceerde een interview met Stan van den Wildenberg over het ontwerp voor een verbouwing van een Joods badhuis uit 1727 aan de Muurhuizen te Amersfoort.

Business in Office, een vaktijdschrift voor kantoorinrichting publiceerde in oktober 2002 een duo - interview over de menselijke maat.

   

Wildenberg interieur >> architectuur

Hamersveldseweg 2
3833 GP Leusden

T 033-445 01 11
F 033-445 01 12

E info@vandenwildenberg.nl
W www.vandenwildenberg.nl

 

 

 

© 2014 Woonboxx - KokWooncenter