Woonboxx

Woonboxx.nl

Woonbeleving menu
Woonbeleving
Aanmelden
Nieuwsbrief van Kok Wooncenter

Voor handige tips en informatie over alles wat met wonen te maken heeft neemt u nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief !

Aan- of afmelden

Kok Wooncenter


Ziet u ook als een berg tegen de verhuizing op? Inderdaad blijft van de oorspronkelijke voorpret weinig over wanneer u niet op tijd aan de voorbereidingen begint. Toch kan het betrekken van een andere woning een feestelijke mijlpaal zijn. De onbekende ruimte prikkelt immers uw fantasie en woon- en tuinbladen doen daar met verlokkende voorbeelden nog een schepje bovenop.
Vaak is dit dan ook het moment voor belangrijke interieuraankopen. Soms zwicht u ook voor andere meubelen, maar bijna zonder uitzondering krijgt iedereen te maken met nieuwe raambekleding, wandafwerking en vloerbedekking!

Wanneer bestellen?

Ga zo'n twee maanden voor de verhuizing naar een woonspecialist. Neem de maten mee van het nieuwe huis en desnoods foto's van de belangrijkste meubelen die meeverhuizen. Zij weten dan ongeveer in welke stijl u woont en kunnen een doelgericht advies uitbrengen.

Waarom zo vroeg?

Bepaalde artikelen hebben nu eenmaal levertijden. Bovendien kunt u er zeker van zijn dat wij op dat moment nog voldoende ruimte hebben in ons afsprakenboek, om de gordijnen op tijd af te leveren en de vloerbedekking te leggen voordat de verhuiswagen bij u voorrijdt!

Eerst schilderen en schoonmaken. Dan pas vloerbedekking en gordijnen.

Maak een planning voor alle werkzaamheden die moeten worden gedaan. Schilderen en schoonmaken doet u natuurlijk voordat de woonspecialist de vloerbedekking komt leggen en gordijnen ophangen.

Maar het echte verhuizen begint pas daarna; u kunt de meubelen dan meteen op hun definitieve plaats zetten.

Maak gebruik van de Verhuisplanner!

>> Klik hier <<


© 2014 Woonboxx - KokWooncenter