Woonboxx

Woonboxx.nl

Woonbeleving menu
Woonbeleving
Aanmelden
Nieuwsbrief van Kok Wooncenter

Voor handige tips en informatie over alles wat met wonen te maken heeft neemt u nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief !

Aan- of afmelden

Kok Wooncenter

Tuinmeubelen

Op het gebied van tuinmeubelen is veel te zien en te verkrijgen. WoonboXX was op visite bij Kok Wooncenter om de laatste tuintrends eens te bewonderen. Meer informatie over de onderstaande programma's ziet u op www.kokwooncenter.nl of bezoek de tuinmeubelshow vanaf eind maart bij Kok wooncenter zelf.

gloster nexus

Gloster

Tuinmeubelen van bijzondere kwaliteit en vormgeving. Gloster heeft een eigen fabriek in Indonesië. Hier worden zowel traditionele als moderne productieprocessen gebruikt om productiestandaards te bereiken die de meeste standaards in binnen- & buitenmeubelen overtreffen.

Gloster meubelen worden gekozen door de meest veeleisende consumenten die enkel genoegen nemen met het beste.

De oorsprong van Gloster als tuinmeubelfabrikant gaat meer dan 40 jaar terug. Vandaag de dag is de naam Gloster wereldwijd synoniem voor uitmuntend design en de beste kwaliteit in buitenmeubelen.

gloster square

gloster cadiz

Teak is een van de meest duurzame houtsoorten met een dichte nerf. Het heeft hierdoor een zeer hoog natuurlijk oliegehalte.

Daardoor is het vrijwel onverslijtbaar, bestand tegen houtrot en wordt het vrijwel niet aangetast door de inwerking van zon, regen, vorst of sneeuw.

Vanzelfsprekend komt alle teakhout dat Gloster verwerkt van plantages.

Designers Collectie

Bij Kok Wooncenter ziet u tuinmeubelen van ontwerpers als Phillipe Starck, Gerard van den Berg en Karim Rashid.

kunststof

extremis 1

Extremis

Extremis brengt "buiten-gewone-meubelen" met een logische, tijdloze vormgeving die mede door het gebruik van eerlijke materialen in het teken staat van een verrassende functionaliteit.

Aan de basis van de actuele creaties ligt de sociale en gezinsbuitenactiviteit. Door alle seizoenen heen vormen de creaties het verlengstuk van het interieur en worden een vast gegeven in het beleven van het exterieur.

extremis 2

extremis 3

Extremis appelleert daarbij aan mensen met een voorkeur voor hedendaagse vormgeving en een behoefte aan meubilair en accessoires voor buitengebruik, die streven naar een goed evenwicht tussen vorm, functionaliteit en ecologie.

advertentie rechts

© 2014 Woonboxx - KokWooncenter