Woonboxx

Woonboxx.nl

Woonbeleving menu
Woonbeleving
Aanmelden
Nieuwsbrief van Kok Wooncenter

Voor handige tips en informatie over alles wat met wonen te maken heeft neemt u nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief !

Aan- of afmelden

Kok Wooncenter


Kleuren en accessoires bepalen de sfeer in huis. Door nieuwe combinaties te kiezen verandert een ongezellig huis in een warme en uitnodigende woning. Met deze sfeermakers ondekt u de veelzijdigheid van uw woning.

Meer informatie over de onderstaande producten kunt u krijgen bij de interieuradviseurs van Kok Wooncenter.

Paneelgordijnen

De luxaflex paneelgordijnen zijn uitermate geschikt voor grote ramen, schuifpuien en openslaande deuren. Ze zijn eveneens toepasbaar voor het scheiden van twee ruimtes. Door het ruime assortiment aan diverse textielen, stoffen, kleuren en dessins, passen paneelgordijnen in elk interieur.

www.luxaflex.com

 

 Karpetten

Niet alleen met meubelstukken zorgt u voor warmte en huiselijkheid in huis. Ook karpetten geven uw woonkamer extra warmte, een hoge aaibaarheidsfactor of het juiste accent. Wij hebben twee bijzondere karpetten voor u uitgezocht.

 

Designtapijten van Millenerpoort zijn er in diverse varianten.

 

Het karpet van Jab is gemaakt van vilt in de combinatie met wol en een lijnspel van zijde.

 

Op het gebied van karpetten is bijna alles mogelijk. Vraag bij de interieuradviseurs van Kok Wooncenter om meer informatie.

Marmoleum 'Click'

Niet alleen een natuurlijke en warme vloerbedekking, maar ook nog eens een maximale ontwerpvrijheid, dat is Marmoleum 'Click'. Een laminaat van Marmoleum op panelen van HDF en kurk. Het is de ideale vloerbedekking voor vrijwel elke ruimte in huis, makkelijk zelf te leggen en schoon te houden.

www.marmoleum.nl

Kendix

Naast het streven naar rust en balans in een tijd van extremen wil men verrast en geprikkeld worden. Het vertrouwde en het onverwachte vloeien dan ook samen in de nieuwe collectie gordijnstoffen van Kendix 2004.  Deze nieuwe collectie is tot stand gekomen onder de bezielende leiding van Paul Linse.

www.kendix.nl

Accessoires Kosta Boda

Het Zweedse merk Kosta Boda staat bekend om zijn exclusieve glaswerk. De serie Taboga is een fascinerende en intrigerende lijn door de harmonieuze kleuren van het glas.

www.kostaboda.com

Accessoires Vipp

Vipp pedaalemmers werden in 1939 voor het eerst geproduceerd voor gebruik door artsen en tandartsen. Het Deense product werd al snel ontdekt door architecten en ontwerpers en zo ook toegepast in woningen en kantoren. Door de jaren heen is het ontwerp veelvuldig geïmiteerd. De uitgebreide lijn pedaalemmers zijn leverbaar in verschillende kleuren en formaten.

www.vipp.dk

 

 

Flexa verf

Fris je huis op met de nieuwe trendcollectie van Flexa Colors! Twee keer per jaar stellen de internationale experts van Flexa een collectie samen van 28 kleuren. Deze vindt u terug in het Flexa Colors Magazine en in de Kleurenselector met grote kleurechte stalen. De kleuren zijn zowel in muurverf als lak te leveren

www.flexa.nl

© 2014 Woonboxx - KokWooncenter