Woonboxx

Woonboxx.nl

Woonbeleving menu
Woonbeleving
Aanmelden
Nieuwsbrief van Kok Wooncenter

Voor handige tips en informatie over alles wat met wonen te maken heeft neemt u nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief !

Aan- of afmelden

Kok Wooncenter

Leolux Show

De nieuwste Leolux modellen van de Internationale Meubelbeurs in Milaan zijn nu al te bewonderen bij Kok Wooncenter in Amersfoort/Hoogland.

Als regiodealer voor Utrecht, Gelderland en het Gooi ziet u bij Kok Wooncenter de grootste collectie Leolux. Hiernaast worden onze mensen getrains door Leolux voor het beste advies

Laat u verrassen door de banken, fauteuils en tafels van Leolux. Die door hun vormgeving, flexibiliteit en functionaliteit opvallen. Naast de uitgebreide stof en leerkeuze mogelijkheden kunt u vaak maat aanpassingen in zithoogte en zitdiepte realiseren. Zeven jaar kwaliteitsgarantie onderschrijft deze zekerheden.

Leolux: een smeltkroes van creatief talent

Collectie-opbouw, presentatie, communicatie, styling en grafische vormgeving: het komt bij Leolux allemaal samen in een hecht en gepassioneerd team dat bereid is te luisteren naar elkaar, maar evengoed naar experts van buiten de eigen muren. In deze open cultuur van “exchange” verzamelt Leolux creatieve talenten die ieder met hun eigen achtergrond en talent bijdragen aan de missie, “zitten aangenaam maken”.

Leolux karpetten

Met een karpet brengt u meer warmte en een hogere "aaibaarheidsfactor" in huis. De karpetten in de collectie van Leolux zijn leverbaar in verschillende formaten, dessins en poolhoogten. Uiteraard is er een enorme keuze in kleur, zodat u een perfecte combinatie kunt maken met uw meubelen.

Een karpet naar eigen smaak samenstellen.
Samen met onze binnenhuisadviseurs helpen wij u bij het samenstellen in kleur en dessin van uw karpet. Special voor u kunnen we hiervan een combinatie-staal laten maken.

 


 

 

© 2014 Woonboxx - KokWooncenter