Woonboxx

Woonboxx.nl

Woonbeleving menu
Woonbeleving
Aanmelden
Nieuwsbrief van Kok Wooncenter

Voor handige tips en informatie over alles wat met wonen te maken heeft neemt u nu een gratis abonnement op onze nieuwsbrief !

Aan- of afmelden

Kok Wooncenter

Nieuw: Kiruna by Auping

Natuurlijk comfort, eerlijke materialen en modern vakmanschap vinden elkaar in een heel nieuw bed.

Complete rust vraagt om een compleet bed.

De hectiek van alledag vergeten. Alle beslommeringen achter je laten en langzaam wegdromen in een behaaglijk en weelderig bed. landschap1Waarbij je compleet tot rust komt en kunt genieten van super comfort.
Zodat je na een zachte nachtrust weer uitgerust en fris aan een nieuwe dag kan beginnen. Zo’n bed doet geen concessies aan kwaliteit en design. Maar wordt vakkundig er met de grootst mogelijke zorg vervaardigd. Voorzien van natuurlijke materialen waarbij alles in dienst staat van een weldadige nachtrust. Dat bed bestaat. Dat bed heet Kiruna.

Ervaar nieuw comfort

In de Kiruna ga je niet gewoon slapen maar kom je werkplek tot rust. De boxspring zelf, de matras en de topmatras zorgen voor een bed met een zeer comfortabele ondersteuning.kiruna1 Alsof je wordt gedragen, heerlijk zacht en stevig tegelijkertijd. Ook het design van de Kiruna sluit hier naadloos op aan. De weelderige vormen en royale afmetingen dragen allemaal bij aan het heerlijke gevoel van luxe en totale ontspanning. Wanneer je dat eenmaal zelf hebt ervaren zullen de nachten nooit meer hetzelfde zijn.

Ontspanning vraagt om vakwerk

Ongekend comfort begint rriet een superieure bodem. De boxspring zelf bijvoorbeeld beschikt over een ingenieus frame van duurzaam staal en een geperforeerde ventilatiebodem. kiruna2Zo ben je altijd verzekerd van een optimale hygiëne. De pocketvering bestrijkt het gehele oppervlakte, ook bij de verstelbare bodem. Comfort zonder grenzen! Zo gezegd.
Een uitmuntende bodem dus voor de matras die overigens verkrijgbaar is in verschillende hardheden. Maar welke variant je ook kiest, vervaardigd met natuurlijke materialen zijn ze allemaal. De matras is afgewerkt met natuurlatex, zuiver scheerwol en echte wildzijde. De topmatras met unieke mini pocket veren heeft een open structuur. Dit resulteert in een optimale ventilatie voor een fris, zuiver gevoel. En dat voel je elke nacht, jaar in jaar uit. Want de Kiruna is zo ontworpen dat je er tot in lengte van dagen plezier van hebt.

Comfortabel slapen kan ook in stijl.

sfeer2-a1Met de Kiruna ben je verzekerd van optimaal comfort in combinatie met optimaal gemak. Zo zijn er meerdere mogelijkheden bij het kiezen van matrassen en topmatrassen.
Bovendien heb je de keuze uit een verstelbare en een vlakke variant boxspring. Uiteraard is de Kiruna uitgevoerd in diverse prachtige stoffen van hoogwaardige, duurzame kwaliteit. Want comfortabel slapen kan wel degelijk in stijl.

Kiruna is te bezichtigen en te testen bij Kok Wooncenter

© 2014 Woonboxx - KokWooncenter